Fotografie van Waarde. 

Over mij


Hallo! Ik ben Marije Burger, getrouwd en moeder van drie jonge kinderen. Opgegroeid tussen de bloembollen in de kop van Noord-Holland en nu woonachtig in Soest. 

In 2018 heb ik besloten het roer om te gooien en in plaats van alles net op tijd, nu de tijd hebben voor alles. Dus een leuke baan opgezegd, ingeschreven bij de KvK als zzp LEAN consultant en fotograaf. 

Resultaat: ik heb inmiddels de vakopleiding aan de School voor Fotografie afgerond, geef af en toe een LEAN training (voor meer info zie   https://nl.linkedin.com/in/marije-burger-9800475). Zo kan ik voor mijn gevoel op alle vlakken meer waarde toevoegen. Waarde voor de mensen om me heen (lees: tijd), waarde in het vastleggen van de mooiste momenten van mensen, zodat zij hier met een lach of een traan op terug kunnen kijken.

Mijn interesse gaat met name uit naar portretten en reportages van mensen in actie. Niet te veel instructies, maar gewoon het beeld zoals het is. Of dit nu van je bedrijf is, een day-in-a-life-of jezelf of een dierbare in zijn/haar eigen omgeving, of een ander moment dat niet te geregisseerd is, maar wel erg belangrijk voor je is... ik ben er bij!

Neem contact met me op en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn.

Bekijk mijn portfolio om een indruk te krijgen van mijn stijl van fotograferen